Drømmereisemål (fotoverden99)
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Drømmereisemål

  • 07.04.2013kl.14:58
  • 0

Hei!! 

Først vil jeg bare si tusen takk til dere som leser bloggen min! Jeg setter utrolig stor pris på hver og en som leser bloggen min. Jeg er utrolig takknemlig for det. 

Over til overskriften. Jeg tenkte at jeg kunne ha drømmereisemål! Jeg skriver de ikke etter rekkefølge! Jeg begynner snart å gå tom for ideer, så jeg hadde satt uendelig stor pris på om dere kunne legge igjen en liten kommentar på hva dere vil lese om! 

 

New York

Jeg tror de fleste har veldig lyst til å reise til New York! Det er så utrolig mye å oppleve, og det er utrolig bra shopping der, i hvert fall ifølge det jeg har hørt!  Billig og masse fint! aah tenkt så deilig det hadde vært å bare reise ned dit med tom koffert og kommet hjem med stappfull koffert med masse klær, sko osv. 

 

Maldivene: Jeg har veldig lyst til å oppleve et skikkelig blått hav, hvite sandstrender og slikt! Det har alltid vært en drøm! Jeg vet ikke om jeg akkurat har lyst til å reise til Maldivene, men i hvert fall noe slikt som det! Men egentlig jo, så vil jeg til maldivene! haha :)

Åååå se for en drøm da! 

 

Kina: Haha. Jeg har faktisk ganske lyst til å reise til kina! Kina tenker jeg ikke som et sommersted slik som maldivene, jeg tenker at det er mer et opplevelses sted. Jeg syntes at det virker utrolig spennende å reise dit! 


 Den kinesiskemur :)

 

Da må alle sammen ha en fin søndag! Snakkes.

Noen tips til hva jeg kan blogge om?

Skal jeg lage en slags bilde-video om noe?

Legg gjerne igjen en kommentar! <3