10 ting du kan gjøre når du kjeder deg (fotoverden99)
Hjem Add meg Om meg Kontakt

10 ting du kan gjøre når du kjeder deg

  • 21.07.2013kl.16:43
  • 0

Hei alle sammen. 

Da tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om hva du kan gjøre når du kjeder deg. Jeg syntes det er ganske greit å skrive om, og nå når jeg kommer på ting man faktisk kan gjøre, så er det best å bare skrive dem. Okei:

1. Tegne/Male: Det er jo alltid gøy å tegne eller male. Det syntes i hvert fall jeg. Alltid når jeg skal tegne så kommer spørsmålet om hva jeg kan tegne. Det jeg pleier å gjøre da, er enten å bare tegne fjes og mennesker. Eller du kan gå rundt i huset, og se om du finner noe du kan tegne. Enten et bilde eller bare noe som frister deg. 
2. Rydde: Det er kanskje ikke det gøyeste man kan finne på. Men en dag må det gjøres, og da er det kanskje like greit å bare gjøre det når man ikke har noe annet å gjøre på likevel.

3. Ta bilder: Hvis det er fint vær, er det en fin anledning til å komme seg ut å ta bilder. Det er mye man kan ta bilder av, og spesielt ute. Samtidig får du frisk luft.

4. Scrapbook: For eksempel etter du har tatt bilder, eller du bare har noen bilder på dataen eller at de bare ligger rundt i huset, kan du lage en scrapbook med dem. Det er utrolig gøy og morsomt.5. Lage kort: For eksempel hvis det er noen i familien eller venner som har bursdag om ikke så lenge, kan du sette deg ned å lage et kreativt kort. Når man har god tid, er det veldig lett for at kortet blir mye finere enn når man har liten tid og man må lage det i full fart. Samtidig er det mer personlig å lage et kort for hånd, enn å kjøpe et ferdig laget i butikken. Så hvorfor ikke lage det nå når man ikke har så mye å gjøre på.

6. Gå ut med noen venner: Hvis vennene dine er hjemme, hvorfor ikke gjøre noe kjekt sammen med dem? Da sitter man i hvert fall ikke inne alene. Be noen hjem til deg på en jentekveld. Eller gå på kino sammen, eller bare gå ut på en kafe eller restaurant. 

7. Baking: Å bake er alltid gøy. Enten du kan bake kaker, boller, muffins og slike ting. Eller du kan ta den sunde veien å heller bake rundstykker (grove), brød og mer slike ting. Nå i sommerferien hvis foreldrene dine jobber, er det nok alltid kjekt å komme hjem til en god middag. Så hvorfor ikke gjøre noen glade?8. Last ned sanger: Nå i sommerferien er dette et veldig godt tips hvis du for eksempel skal ut å reise om litt, og hvis du ikke pakker. Er det utrolig greit å laste ned musikk på for eksempel mobil, ipod osv. Det er i hvert fall noe som er fornuftig. 

9. Gå eller jogg deg en tur: Noe som er utrolig deilig er å gå eller jogge en tur. Dette er også er bra tips for de som sitter veldig mye inne foran dataen. Når man først har kommet seg ut, eller i hvert fall jeg, er jeg utrolig glad for at jeg har gjordt det. Det er utrolig deilig å lufte hodet når man bare har vært inne. 

10. Lakk neglene: Noe jeg ofte gjør når jeg kjeder meg, er å lakke neglene mine. Hvis man ikke har noe annet å gjøre på hvorfor ikke lakke neglene? Det trenger nødvendigvis ikke å bare være en farge, men heller prøv å vær litt kreativ, og finn på et mønster. Da er det mye gøyere. 
 Håper dette kan hjelpe dere neste gang dere kjeder dere! :-D