fotoverden99 - Hei! Jeg er en jente fra Bergen. Her kommer jeg til å legge ut bilder jeg tar, inspirasjons bilder, mote, sminke, hår og slikt. Håper du liker den! Blir glad om du legger igjen en kommentar, og at du leser den!
Hjem Add meg Om meg Kontakt

One direction Konsert! <3 <3

  • 28.04.2013kl.15:47
  • 3

Hallo.

Da tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere om at jeg skal på one direction konsert 7. mai!!! Jeg er UTROLIG stor fan av de! hehe. Det er jo ikke så lenge til, det er bare 10 dager til. Jeg gleder meg helt utrolig! Jeg kan kanskje legge ut bilder fra dagen. Jeg kommer nok til å si litt mer om konserten når det nærmer seg! 

Jeg lurte egentlig også på om du hadde noen tips til hva jeg kan blogge om! Håper du legger igjen en kommentar på hva du har lyst til at jeg skal blogge om, og hva du har lyst til å lese om! Hadde blitt utrolig glad for det! 

 

Skal du på One Direction konsert?

Har du noen tips til hva jeg kan blogge om? 

Ha en fin søndag! <3

Kjendis sminke

  • 14.04.2013kl.18:39
  • 0

Hallo mine beste lesere!

Jeg tenkte nå at jeg kunne legge ut kjeniser med smike da. På grunn av at jeg gjør dette er fordi, i hvert fall jeg syntes det er ganske morsomt å se hvor forskjellige alle mennesker er! Bare se her:

Kesha: Jeg syntes at hun har en veldig spesiell sminke stil! Jeg personlig ville ikke ha gått slik, men det er jo også noen som passer til det!

 

Miley Cyrus: Jeg liker utrolig godt hennes sminke stil! Jeg tror av disse kjendisene er det hun jeg liker sminken best på. Slik som hun går, kunne jeg også gått!

 

Nicki Minaj: Jeg ser i hvert fall at hun liker farger! Jeg syntes kanskje at hun passer til deg, men jeg hadde nok ikke passet til det tror jeg.Rihanna: Jeg syntes faktisk at Rihanna også har en ganske fin sminke stil! Hun er veldig søt i slik sminke. 

 

Vi blogges! 

Hvilken sminke stil liker du best?

Legg gjerne igjen en kommentar! <3
hits