fotoverden99 - Hei! Jeg er en jente fra Bergen. Her kommer jeg til å legge ut bilder jeg tar, inspirasjons bilder, mote, sminke, hår og slikt. Håper du liker den! Blir glad om du legger igjen en kommentar, og at du leser den!
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Favoritt klesbutikker

  • 19.04.2013kl.17:22
  • 0

Hallo!

Tenkte jeg kunne lage et lite innlegg om mine favoritt klesbutikker i Norge! Det er egentlig der jeg handler mest klær. Butikkene er ikke i rekkefølge på hva jeg liker best! Jeg tenkte også at jeg kunne ha et innlegg om mine favoritt klesbutikker i utlandet.

BikBok: BikBok er en av de butikkene jeg handler aller mest på! De selger liksom de tingene jeg liker. De selger for det meste ungdomsklær. De har også et veldig bra utvalg. Og det er veldig lett å komme med handleposer ut fra denne butikken!


Fant bare et helt random bilde på google

Vero Moda: Vero Moda liker jeg også utrolig godt! De selger veldig mye fine klær, og har også et litt stort utvalg. Det er en butikk jeg er veldig glad å kjøpe bukser i! 
Gina Tricot: Gina Tricot syntes jeg har utrolig mye fint! Jeg liker utrolig godt den butikken. De har det meste jeg liker i hvert fall. Og det er veldig lett å komme med handleposer ut hverfra også!

H&M: Jeg syntes denne butikken er en helt utrolig grei butikk! Jeg liker klærene der. Det går helt fint ann å kjøpe kjempe god sminke der...osv.  Denne butikken er super! H&M har det meste.
Cubus: Cubus er også en super butikk! Hvis det er noe du trenger, feks. en topp så er det lett å finne seg en du liker på cubus! Også veldig mye fine klær.
 

Zara: Og om å ikke glemme Zara! Det er en butikk som ikke er akkurat her jeg bor, men den er i Norge. Jeg elsker den butikken. Jeg finner nesten alltid noe fint jeg liker på den butikken! En butikk man også ofte kan komme med handleposer ut fra!

 

Ja, det er da de butikkene jeg liker best! Og jeg liker jo også veldig godt ONLY, men den går sammen under med Vero Moda!

Håper dere likte innlegget! :)

Og nå er det endelig helg!!! <3 Ha en fin fredag! 

Favoritt sanger

  • 14.04.2013kl.13:10
  • 0

Heei!

Da skal jeg vise dere mine 3 favoritt sanger for tiden. Det har ikke vært så mye blogging i det siste, men forhåpentligvis fra nå er det full blogging igjen! Håper dere liker sangen:

 Imagine Dragons- Bleeding out       Jeg bare elsker denne sangen!

 

Erik og Kriss- Puls

  

 

The Lumineers- Ho Hey

 

Ha en fin søndag! 

Hva syntes du om sangene?

Legg gjerne igjen en kommentar! <3
hits