fotoverden99 - Hei! Jeg er en jente fra Bergen. Her kommer jeg til å legge ut bilder jeg tar, inspirasjons bilder, mote, sminke, hår og slikt. Håper du liker den! Blir glad om du legger igjen en kommentar, og at du leser den!
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Inspirasjon

  • 09.04.2013kl.15:14
  • 2

Halloen! 

Da tenkte jeg at jeg kunne legge ut et inspirasjonsbilde. Jeg kan prøve å legge ut to innlegg om dagen, men det er ikke sikkert at jeg alltid får det til. 

Jeg tenkte at hvis dere har noen spørsmål, så kan jeg ha en spørsmålsrunde. Men det er bare hvis dere har noen spørsmål til meg. Da er det bare å skrive det i kommentarfeltet! :-)

weheartit.com

Ha en fin dag videre! Snakkes.

Har du noen spørsmål?

Legg gjerne igjen en kommentar! <3

Inspirasjon (hår)

  • 05.03.2013kl.17:42
  • 0

Hellu! :-)

Da tenkte jeg at jeg bare kunne legge ut et bilde om min inspirasjon om hår! Selv syntes jeg det er utrolig gøy å flette håret, å krølle det osv.  Så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut et bilde fra det! 

Jeg tenkte kanskje at jeg kunne ha noen anbefalinger eller reisemål! Kanskje dere kan si det dere vil at jeg skal blogge om! 

Skal prøve å legge inn et innlegg litt senere i dag også! Ha en fin dag, så blogges vi!

Vil dere at jeg skal ha reisemål, eller inspirasjon? 

Vinter Inspirasjon!

  • 17.11.2012kl.18:09
  • 2

Heii! Nå har jeg sittet og laget vinter inspirasjon! Jeg gleder meg faktisk til det kommer snø, spesiellt når jeg ser disse bildene! <3 Kommer kanskje et innlegg senere i dag også, men jeg lover ingenting!
Ha en fin lørdags kveld! <3

Hva syntes du om bildene?

Gleder du deg til det kommer snø? 
hits