fotoverden99 - Hei! Jeg er en jente fra Bergen. Her kommer jeg til å legge ut bilder jeg tar, inspirasjons bilder, mote, sminke, hår og slikt. Håper du liker den! Blir glad om du legger igjen en kommentar, og at du leser den!
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Neglepynt

  • 15.04.2013kl.17:42
  • 0

Heei!
Nå tenkte jeg å bare vise dere noe neglepynt som jeg liker utrolig godt! De finnes i forskjellige merker og her ser dere ett par:

Jeg syntes disse er utrolig fine! Det er ikke neglelakk, det er bare noe eller et mønster man klipper eller former etter neglene selv. Du får også med en liten fil som du kan forme etter neglene. Utrolig genialt! I tillegg er de utrolig lett å legge på! Det tar heller ikke noe lang tid!

Disse er fra Loreal, og kan kjøper på Cubus til 99kr :)

Håper dere alle får en fin dag videre i dag!
Hva syntes du om neglepynten?
Legg gjerne igjen en kommentar! <3

Øredobber :-)

  • 10.11.2012kl.18:41
  • 9

Hallo! Dette er da det første innlegge jeg skriver her på bloggen ;) På denne bloggen, legger jeg bare ut bilder jeg har tatt selv. Jeg legger ikke ut bilder av meg selv, bare bilder jeg tar ;) Jeg skal prøve mitt beste for at denne bloggen blir bra, og at dere lesere syntes den er bra, og vil lese den :-D I dette innlegge skal jeg legge ut noen øredøbb-bilder som jeg tok for en stund siden. Jeg skal planlegge litt fremover om hva jeg skal blogge om sånn at det blir bra bloggning! Hvis dere har noen spørsmål angående bloggen, bilder osv er det bare til å spørre! <3 Og jeg blir selvfølgelig utrolig glad hvis du legger igjen en kommentar! :-D <3Ha en fin lørdagskveld! Snakkes! <3 <3

hits