fotoverden99 - Hei! Jeg er en jente fra Bergen. Her kommer jeg til å legge ut bilder jeg tar, inspirasjons bilder, mote, sminke, hår og slikt. Håper du liker den! Blir glad om du legger igjen en kommentar, og at du leser den!
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Inspirasjon (hår)

  • 05.03.2013kl.17:42
  • 0

Hellu! :-)

Da tenkte jeg at jeg bare kunne legge ut et bilde om min inspirasjon om hår! Selv syntes jeg det er utrolig gøy å flette håret, å krølle det osv.  Så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut et bilde fra det! 

Jeg tenkte kanskje at jeg kunne ha noen anbefalinger eller reisemål! Kanskje dere kan si det dere vil at jeg skal blogge om! 

Skal prøve å legge inn et innlegg litt senere i dag også! Ha en fin dag, så blogges vi!

Vil dere at jeg skal ha reisemål, eller inspirasjon? 

Klestrender for våren 2013

  • 04.03.2013kl.18:08
  • 0

Heihei! 

Da tenkte jeg at jeg kunne ha enda en trender! Denne gangen skal jeg ha klestrender. Jeg håper dere liker det! Her er de:

Grønt: Grønt er en utrolig populær farge på klær nå i vår! Hvis du lurer på hva du skal kombinere det grønne med, vil jeg anbefale snøhvit eller svart! 

 

Striper: Striper er ofte  en trend, og er en stor slager om vår og sommer!

 

Shorts suit: Hvis du skal kjøpe ett trendy plagg den kommende våren, skal du ifølge trendeksperten gå for den fine, avslappende shortsen.

 

Det var da noen klestrender! Vi snakkes i morgen! :)

Liker du slike innlegg?

Hva vil du at jeg skal skrive om?


Hårtrender for 2013

  • 04.03.2013kl.12:31
  • 0

Hei!

Da tenkte jeg at jeg kunne ha noen trender fremover! Denne gangen blir det hår. Her er årets hårtrender: 

Myk sideskill: Sideskillen skal være langt ut på siden, men ligge mykt og naturlig inn mot pannen.Lav hestehale: Lav og enkel hestehale er ofte moten! Hestehalen i 2013 skal være lav, stram eller flat. Selv liker jeg best høye hestehaler, men jeg syntes at lave hestehaler er ganske avslappende!

 

Knuter: Knuter er utrolig enkelt å lage. Hvis du ikke har så god til, er det bare til å sette det opp i en knute, noe som er veldig fint. Enten du kan bare ha den stramt eller bare rufse den litt til!

 

Det var ikke så mange hårtrender, men det kan heller kommer flere trender senere! 

Ha en fin dag alle sammen! Snakkes 

Legg gjerne igjen en kommentar!

TILBAKE!

  • 03.03.2013kl.13:07
  • 0

Hei, jeg har tenkt at jeg ikke hadde så lyst til å blogg mer. Men nå tenkte jeg at jeg kanskje skulle start opp igjen! Og kanskje at dere kunne gi meg noen tips til hva jeg kan blogge om!? Vil dere at jeg skal blogge om nyheter, eller bare legge ut bilder eller sminke? Men jeg vil ikke blogge om hverdag! :) 

Legg gjerne igjen en kommentar!
hits