fotoverden99 - Hei! Jeg er en jente fra Bergen. Her kommer jeg til å legge ut bilder jeg tar, inspirasjons bilder, mote, sminke, hår og slikt. Håper du liker den! Blir glad om du legger igjen en kommentar, og at du leser den!
Hjem Add meg Om meg Kontakt

10 ting du kan gjøre når du kjeder deg

  • 21.07.2013kl.16:43
  • 0

Hei alle sammen. 

Da tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om hva du kan gjøre når du kjeder deg. Jeg syntes det er ganske greit å skrive om, og nå når jeg kommer på ting man faktisk kan gjøre, så er det best å bare skrive dem. Okei:

1. Tegne/Male: Det er jo alltid gøy å tegne eller male. Det syntes i hvert fall jeg. Alltid når jeg skal tegne så kommer spørsmålet om hva jeg kan tegne. Det jeg pleier å gjøre da, er enten å bare tegne fjes og mennesker. Eller du kan gå rundt i huset, og se om du finner noe du kan tegne. Enten et bilde eller bare noe som frister deg. 
2. Rydde: Det er kanskje ikke det gøyeste man kan finne på. Men en dag må det gjøres, og da er det kanskje like greit å bare gjøre det når man ikke har noe annet å gjøre på likevel.

3. Ta bilder: Hvis det er fint vær, er det en fin anledning til å komme seg ut å ta bilder. Det er mye man kan ta bilder av, og spesielt ute. Samtidig får du frisk luft.

4. Scrapbook: For eksempel etter du har tatt bilder, eller du bare har noen bilder på dataen eller at de bare ligger rundt i huset, kan du lage en scrapbook med dem. Det er utrolig gøy og morsomt.5. Lage kort: For eksempel hvis det er noen i familien eller venner som har bursdag om ikke så lenge, kan du sette deg ned å lage et kreativt kort. Når man har god tid, er det veldig lett for at kortet blir mye finere enn når man har liten tid og man må lage det i full fart. Samtidig er det mer personlig å lage et kort for hånd, enn å kjøpe et ferdig laget i butikken. Så hvorfor ikke lage det nå når man ikke har så mye å gjøre på.

6. Gå ut med noen venner: Hvis vennene dine er hjemme, hvorfor ikke gjøre noe kjekt sammen med dem? Da sitter man i hvert fall ikke inne alene. Be noen hjem til deg på en jentekveld. Eller gå på kino sammen, eller bare gå ut på en kafe eller restaurant. 

7. Baking: Å bake er alltid gøy. Enten du kan bake kaker, boller, muffins og slike ting. Eller du kan ta den sunde veien å heller bake rundstykker (grove), brød og mer slike ting. Nå i sommerferien hvis foreldrene dine jobber, er det nok alltid kjekt å komme hjem til en god middag. Så hvorfor ikke gjøre noen glade?8. Last ned sanger: Nå i sommerferien er dette et veldig godt tips hvis du for eksempel skal ut å reise om litt, og hvis du ikke pakker. Er det utrolig greit å laste ned musikk på for eksempel mobil, ipod osv. Det er i hvert fall noe som er fornuftig. 

9. Gå eller jogg deg en tur: Noe som er utrolig deilig er å gå eller jogge en tur. Dette er også er bra tips for de som sitter veldig mye inne foran dataen. Når man først har kommet seg ut, eller i hvert fall jeg, er jeg utrolig glad for at jeg har gjordt det. Det er utrolig deilig å lufte hodet når man bare har vært inne. 

10. Lakk neglene: Noe jeg ofte gjør når jeg kjeder meg, er å lakke neglene mine. Hvis man ikke har noe annet å gjøre på hvorfor ikke lakke neglene? Det trenger nødvendigvis ikke å bare være en farge, men heller prøv å vær litt kreativ, og finn på et mønster. Da er det mye gøyere. 
 Håper dette kan hjelpe dere neste gang dere kjeder dere! :-D

Huff

  • 18.07.2013kl.14:14
  • 2

Huff og huff. Nå var det utrolig dårlig blogging. Beklager. Men for tiden er jeg utrolig tom for ideer og jeg har virkelig dårlig inspirasjon for tiden. Jeg har såå utrolig lyst til å blogge. Men så kommer det spørsmålet jeg alltid stiller megselv: "Hva skal jeg blogge om"? Men alle sammen, kan dere vær så snill kommentere noe dere vil jeg skal blogge om? :)

Håper dere vil hjelpe meg! <3
hits