fotoverden99 - Hei! Jeg er en jente fra Bergen. Her kommer jeg til å legge ut bilder jeg tar, inspirasjons bilder, mote, sminke, hår og slikt. Håper du liker den! Blir glad om du legger igjen en kommentar, og at du leser den!
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Video påvei!

  • 08.04.2013kl.16:59
  • 0

Hallo!

Jeg ville bare si at jeg holder på å lage en video til dere! Det er ikke en sånn "Stor" video, det er bare en sånn liten video der det er tre bilder av hver av stedene som er mitt drømmereisemål! Jeg syntes det er veldig gøy å lage sånne videoer. Så jeg håper at dere har noen video/blogg tips å komme med. Da hadde jeg blitt utrolig glad! Men jeg tror at video kommer i kveld eller så kommer den i hvert fall i morgen! Så jeg bare sier det: FØLG MED! 

Bare slenger med et gammelt bilde: :)Snakkes! 

Har du noen tips til hva jeg kanha video/blogge om? 

Legg gjerne igjen en kommentar! <3

Drømmereisemål

  • 07.04.2013kl.14:58
  • 0

Hei!! 

Først vil jeg bare si tusen takk til dere som leser bloggen min! Jeg setter utrolig stor pris på hver og en som leser bloggen min. Jeg er utrolig takknemlig for det. 

Over til overskriften. Jeg tenkte at jeg kunne ha drømmereisemål! Jeg skriver de ikke etter rekkefølge! Jeg begynner snart å gå tom for ideer, så jeg hadde satt uendelig stor pris på om dere kunne legge igjen en liten kommentar på hva dere vil lese om! 

 

New York

Jeg tror de fleste har veldig lyst til å reise til New York! Det er så utrolig mye å oppleve, og det er utrolig bra shopping der, i hvert fall ifølge det jeg har hørt!  Billig og masse fint! aah tenkt så deilig det hadde vært å bare reise ned dit med tom koffert og kommet hjem med stappfull koffert med masse klær, sko osv. 

 

Maldivene: Jeg har veldig lyst til å oppleve et skikkelig blått hav, hvite sandstrender og slikt! Det har alltid vært en drøm! Jeg vet ikke om jeg akkurat har lyst til å reise til Maldivene, men i hvert fall noe slikt som det! Men egentlig jo, så vil jeg til maldivene! haha :)

Åååå se for en drøm da! 

 

Kina: Haha. Jeg har faktisk ganske lyst til å reise til kina! Kina tenker jeg ikke som et sommersted slik som maldivene, jeg tenker at det er mer et opplevelses sted. Jeg syntes at det virker utrolig spennende å reise dit! 


 Den kinesiskemur :)

 

Da må alle sammen ha en fin søndag! Snakkes.

Noen tips til hva jeg kan blogge om?

Skal jeg lage en slags bilde-video om noe?

Legg gjerne igjen en kommentar! <3 

 

Klestrender for våren 2013

  • 04.03.2013kl.18:08
  • 0

Heihei! 

Da tenkte jeg at jeg kunne ha enda en trender! Denne gangen skal jeg ha klestrender. Jeg håper dere liker det! Her er de:

Grønt: Grønt er en utrolig populær farge på klær nå i vår! Hvis du lurer på hva du skal kombinere det grønne med, vil jeg anbefale snøhvit eller svart! 

 

Striper: Striper er ofte  en trend, og er en stor slager om vår og sommer!

 

Shorts suit: Hvis du skal kjøpe ett trendy plagg den kommende våren, skal du ifølge trendeksperten gå for den fine, avslappende shortsen.

 

Det var da noen klestrender! Vi snakkes i morgen! :)

Liker du slike innlegg?

Hva vil du at jeg skal skrive om?


Hårtrender for 2013

  • 04.03.2013kl.12:31
  • 0

Hei!

Da tenkte jeg at jeg kunne ha noen trender fremover! Denne gangen blir det hår. Her er årets hårtrender: 

Myk sideskill: Sideskillen skal være langt ut på siden, men ligge mykt og naturlig inn mot pannen.Lav hestehale: Lav og enkel hestehale er ofte moten! Hestehalen i 2013 skal være lav, stram eller flat. Selv liker jeg best høye hestehaler, men jeg syntes at lave hestehaler er ganske avslappende!

 

Knuter: Knuter er utrolig enkelt å lage. Hvis du ikke har så god til, er det bare til å sette det opp i en knute, noe som er veldig fint. Enten du kan bare ha den stramt eller bare rufse den litt til!

 

Det var ikke så mange hårtrender, men det kan heller kommer flere trender senere! 

Ha en fin dag alle sammen! Snakkes 

Legg gjerne igjen en kommentar!
hits